*(^_^)*

Daisypath Anniversary Years Ticker

Monday, June 6, 2011

aLeesya's mummy 1st Giveaway!!


Syarat2nya:-

1- Mesti jadi follower kat blog ni. 
(DONE!)

2- Buat satu entry mengenai GA ini dan letakkan banner di atas tu kat entry serta sidebar blog korang. jangan lupa link back ye...
(DONE!)

3-beri satu pandangan/pendapat korang mengenai blog mummy ni, supaya mummy boleh meng"improve"kan blog ini.
(x kira la + or - punya pendapat)
first of all, blog ini mempunyai kekuatan terutama dari header. pada saya, header yang menarik mampu menarik lebih ramai follower. dan yang paling saya suka, blog nie x berat...loading kejap jerr...
bak kata BoboiBoy...terbbaaaeeekkkk!
(DONE!)

4- ikut suka korang la nak tagg kengkawan atau pun x. tak kisah pun.
(KAK ANIM)

5- Tinggalkan link entry beserta id follower korang kat ruangan komen di entry GA ini ye...
(DONE!)

itu aje...simple dimple je kan.
Tarikh tutup GA ini adalah pada 10 June 2011 @ 11.59pm

No comments:

Post a Comment