*(^_^)*

Daisypath Anniversary Years Ticker

Saturday, June 11, 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!


Nombor kegemaran saya ialah

3

kerana

adik-beradik saya ada 3
saya anak yang ke-3
saya buat diploma cuma 3 semester
sekarang saya baru habis semester 3 kat Degree
dirumah saya ada 3 kereta
nombor telefon saya ada 3

semuanya 3...


mari kite tengok penaja-penaja yang baek ati menaja GA nieh!

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) . 

9 comments:

  1. gudluck wanie :)

    tag!

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-princess-house.html

    eh, wanie menang ga akak.dah bagi details lum ek?kalau dah, ok :) tahniah ye..

    ReplyDelete
  2. wahh hehe ada 3 sume ea..
    good luck n thx for joining, make sure updated taw sbb mgkin ga tutup awal ;D

    ReplyDelete
  3. salam...

    mai la join

    sparklemaneh.blogspot.com/2011/06/contest-mata-menawan.html

    ReplyDelete
  4. tag u dear

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-by-cempaka-kuning.html

    ReplyDelete
  5. jom join ga neh:)

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

    ReplyDelete
  6. tahniah wanie

    http://mrcuddlen.blogspot.com/2011/07/keputusan-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  7. tag

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/07/1st-anniversary-giveaway-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  8. tag

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html

    ReplyDelete
  9. hYe...
    u're the lucky winners 4 my GA...
    tgk sni...
    http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/07/lucky-winners-like-giveaway-are.html
    ;)

    ReplyDelete