*(^_^)*

Daisypath Anniversary Years Ticker

Monday, June 6, 2011

Random Doodles Giveaway By CiMinniy


1. Buat satu entry pasal giveaway ni. Buat entry pendek sja pon boleh.. tulis 'AKU NAK MENANG!!!' pon bolehh.
(done!)
2. Paste banner yg kat bawah nie dkt entry korang dan kalau boleh link kan terus ke entry giveaway nie
(done!)
3. Follow blog ni. Tak nak follow pon xpe.. nnti tak tau berita terkini, tak tau ehh..
(done!)
4. Bagitau kenapa nak msuk doodle giveaway nie.. ikot korang lah nak cakap ' sebab nak doodle' pon bolehh..
sebab x penah jumpe dak tecik yg tomei wat GA!
(done!)
5. Drop entry korang kat tempat komen entry ni
(done!)

1 comment:

  1. thanks for joining.. :D Done check ur entry..

    ReplyDelete