*(^_^)*

Daisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, May 24, 2011

1st GiveAway by Wan Myzura Collections

  1. Warganegara Malaysia beralamat di MALAYSIA dan mesti mempunyai blog
  2. mesti follow http://wanmyzuracollections.blogspot.com
  3. Buat entry bertajuk 1st GiveAway by Wan Myzura Collections
  4. dalam entry tu mention link blog http://wanmyzuracollections.blogspot.com
  5. Copy & paste banner di atas dalam entry dan sidebar blog anda dengan backlink sekali ya..
  6. senaraikan http://wanmyzuracollections.blogspot.com dalam bloglist anda
  7. tag 4 rakan atau lebih anda dengan backlink sekali ya. pastikan rakan anda tahu ya (saya nak tagged semua yg baca entry nie yerr)

lovely thread garden 1st giveaway

tentang giveaway ini
dibuka kepada semua yang menetap di Malaysia
hadiah 1 : lovely tatting bracelet
hadiah 2 : 2pcs lovely tatting heart
hadiah 3 : 11pcs mix lovely cute tatting flower + butterfly + heart
hadiah 4 : mix lovely thread
hadiah 5 : misteri ;)
tarikh tutup penyertaan : tepat jam 11.59pm waktu Malaysia 21 jun 2011 (selasa)
pemenang dipilih secara cabutan bertuah, dan keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya pada 24 jun 2011 (jumaat) insyaAllah

syarat-syarat
1.
jadi follower blog ni
(DONE!)
2.
for blogger (1 penyertaan)

- buat entry tentang "lovely thread garden 1st giveaway"dengan menyertakan gambar giveaway di atas & 'link'kan gambar tersebut ke giveaway ini..
- tag lovely thread garden ke bloglist anda
- pilih satu item lovely thread garden kesukaan anda untuk dijadikan hadiah misteri
(LTCR0006)

3.
tinggalkan link blog / facebook profile anda ke entry giveaway ini… :)
(DONE!) 

4th Giveaway ilovecontestblog



Cara2 nak join>>
1. Khas untuk blogger
-wat entry dgn tajuk spt diatas
(DONE!)
-letak banner di atas di entry dan sidebar blog anda
-ajak 2 org rakan untuk join [TAG]
(SAYA TAGGED SEMUA YERP!)
-add 2 links ni.. http://www.cadarmurah.com & http://www.saunarumah.comdi bloglist anda.


1st Giveaway by RedRidingBow


1. Put this picture on your blog and write a entry bout this giveaway.. senang aje!
Title of your entry "1st Giveaway by RedRidingBow"
(DONE!)
2. Be my follower and "Like" RedRidingBow Facebook Page.
(DONE!)
3. Put RedRidingBow's link on your blog and copy RRB's banner below on your sidebar.
This is optional je.. but if you do this, i'll automatically double your entry for this GA!
(DONE!)

YH Mother Day Giveaway

Syarat-Syarat Penyertaan:-
1) Add blog "YH Collection" dalam blog anda dan wajib menjadi follower. (DONE!)
2) Letakkan banner Contest @ Giveaway di n3 & sidebar blog anda, pastikan ianya di link back ke blog kami. (DONE!)
3) Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & bermula dari 1 Mei - 31 Mei 2011 (DONE!)
4) Letak tajuk "YH Mother Day Giveaway" pada entry anda.(DONE!)
5) Bila dah siap, tinggalkan link/komen di kolum comment.(DONE!)

Pelbagai hadiah menarik menanti anda....mari2....join2....



Lucky Draw for my 200th untill 350th followers!

1. Follow blog IMAN. (DONE!)

2. Tinggalkan link blog anda di comment post ini ( sila lihat counterattack dibawah tu) (DONE!)

3. Sila nyatakan sekali anda followers yang keberapa dalam komen anda!(DONE!)

4. Anda layak untuk menang!!! (INSYAALLAH!)




"1st giveaway : FM & Keychain from Pangkor"

syarat yang simple:

1. mestilah menjadi follower blog ini. (DONE!)
2. terbuka kepada semua follower beralamat di Malaysia.(DONE!)
3. buat entry pasal GA ni dengan tajuk 
"1st giveaway : FM & Keychain from Pangkor" (DONE!)
4. letak banner giveaway di atas dalam entry anda dan
 jangan lupa link kan terus ke entry giveaway neh.(DONE!)
5. dah siap semua tinggalkan link entry anda 
di ruangan comment ni yer. (DONE!)

tarikh tutup penyertaan adalah 24 JUNE 2011

hadiah disediakan untuk 5 lucky follower
cabutan bertuah nana pakai khidmat random

...........hadiahnya..........

cabutan pertama & kedua : FM Pangkor
cabutan ketiga, empat & lima : Keychain Pangkor



MJ Birthday GiveAway

Jom layan syarat-syaratnya :)
a) Terbuka kepada semua follower blog MJ (DONE!)

b) Buat entry ringkas mengenai GA nie, copy banner simple atas nie ke dalam entry anda.. Wajib menggunakan tajuk  'MJ Birthday GiveAway' serta di link terus ke entry ini. Banner nak letak di sidebar sangat-sangatlah di alu-alukan (^~*) (DONE!)

b) Buatlah ucapan sempena besday MJ, ringkas-ringkas pun takpe, saja je nak korang wish..
hahahaa :) (BABY WANIE UCAPKAN SEMOGA PANJANG UMUR, MURAH REZEKI & BOLEH BUAT GA LAGI...HEHEHHE =) )

c) Dah siap, tinggalkan link entry korang di ruangan komen ini SAHAJA.. Tempat lain tidak akan diterima :) (OKAYYY!)

d) Hadiah disediakan kepada 3 peserta bertuah yang akan dipilih oleh en random (Akan diupload kemudian - maybe Fridge Magnet)

e) Tarikh tutup adalah pada tarikh ulangtahun kelahiran MJ iaitu 31.05.2011 11:59pm (GA nie hanya berlangsung selama seminggu sahaja)


Tupperware Malaysia @ Kakakshop GA


  • Letak 1 gambar Tupperware Kakakshop di FB anda & tag 5 orang rakan - DAH

  • Jadi friend saya di facebook: kakakshop@yahoo.com -DAH

  • Tulis 1 entry bertajuk "Tupperware Malaysia @ Kakakshop GA"- DAH

  • Letak banner ni di entry tersebut & di sidebar anda sertalinkkan ke blog ini - DAH


  • PERSONA TRADING: My First Contest



    Syarat2 penyertaan:
    1) Letakkan header di atas dalam entry anda. (DONE!)
    2) Mestilah menjadi follower PERSONA TRADING. (DONE!)
    3) Buat entry mengenai contest ini dengan menjawab soalan2 berikut:
    a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz? (TAK PERNAH LAH PULAKK!)
    b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
    Jika ya, jenama apa? (BEYOND WATER - ZHULIAN)
    c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
    keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
    dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya? (INSYAALLAH)
    4) Tag kan pada 2 orang dan pastikan mereka tahu mereka telah di tag. (SAYA NAK TAGGED SEMUA YG BACA ENTRY NI BOLEH??)
    5) Tinggalkan link entry anda di kotak komen ye.(OK! =) )
    6) Contest bermula dari 23 Mei - 30 Jun 2011.

    • Contest ini dilakukan secara online dan offlineOnlineadalah melalui blog PERSONA TRADING dan offlinedilakukan di booth kami di Econsave Bangi, Jalan Reko.
    • Pemenang akan dipilih 2 orang dari online dan 2 orang dari offline.