*(^_^)*

Daisypath Anniversary Years Ticker

Saturday, June 11, 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!


Nombor kegemaran saya ialah

3

kerana

adik-beradik saya ada 3
saya anak yang ke-3
saya buat diploma cuma 3 semester
sekarang saya baru habis semester 3 kat Degree
dirumah saya ada 3 kereta
nombor telefon saya ada 3

semuanya 3...


mari kite tengok penaja-penaja yang baek ati menaja GA nieh!

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) . 

Thursday, June 9, 2011

CONTEST GAMBAR GILER PINK




saya follow blog arieysha chan kerana...

arieysha chan buat contest giler PINK,
saya seorang hantu PINK,
dalam almari saya sume baju PINK.
ini baju kesayangsan saya - baju PINK,
tapi, boleh ke saya masuk contest giler PINK?
kaler paling cantek kaler PINK,
bilik saya pun kaler PINK,
saya ingat nak tukar warna kereta saya kaler PINK,
& saya harap hadiah contest nie kaler PINK...

k lah...saya pun naik PENINK!

Giveaway : Dania Alisha 1st Birthday


jawapannya :-

GENTING HIGHLAND...

SHERA 1st Giveaway


meh3...
join GA nieh...
cepat2...
nak abes dah nieh!


Wednesday, June 8, 2011

Queenpink lucky follower


Syarat-syarat penyertaan :

  • LIKE page ini http://www.facebook.com/pages/Lens-Mania/191076564268491
  • Kemudian pergi ke ke link ini dan klik LIKE juga
  • Follow blog QueenPink dan blog QUEENPINK
  • Informkan kat komen FB yang anda dah vote Queenpink
  • Buat entri yang bertajuk "Queenpink lucky follower" dan letakkan banner wajah Queenpink yang di atas ini di entri dan sidebar blog anda berserta dengan link sekali ye
  • Bila dah siap,tinggalkan link anda kat komen entri ini dan sertakan sekali ID FACEBOOK anda
  • Cabutan akan dibuat secara manual dan akan dicabut oleh Queenpink
  • TARIKH TUTUP : DILANJUTKAN SEHINGGA 20 JUN 2011 JAM 12 TENGAH MALAM

SimplyStyle Collections MidYear Giveaway


Syaratnye Simple Mimple jer

1. Follow SimplyStyle Collections  (done!)
2. Copy banner GA dan 
 (done!)
3. create 1 entry untuk GA ni tajuk 'SimplyStyle Collections MidYear Giveaway'
Pastikan ada banner diatas dan di linkkan ke entri GA ni..simple-simple jer =) 
 (done!)
4. Dah siap semua, 
Comment kat bawah entri ni sertakan URL entri anda =) 
 (done!)
5. Pemenang mestilah beralamat di Malaysia =)
 (done!)

GA 200th entry by tukang cerita


so, sape2 nk join, leh la bace syarat2 am spt GA laen.. :

1) wat entry sket.. pendek pun xpe.. janji i tau... ngan title : GA 200th entry by tukang cerita (done!)
2) follow this blog. (done!)
3) tag 3 or lebih  (phyqa , ayu & hana)
4) letak la banner kt ur blog okehhh(done!)
5) tggalkan KOMEN BESERTA LINK dan bukannye kt chatbox(done!)


Tuesday, June 7, 2011

My Aisy First Teka Teki Giveaway!


1. follow blog ourlovenlife (wajib) dan blog allboutgancontest (ikut korang lah nak follow ke tak)
done!
2. buat satu entry dgn tajuk  "My Aisy First Teka Teki Giveaway!"
done!
3. letak lah banner yang tak seberape tuh kat entry korang...n kat sidebar skali ye...
jangan lupa link kan ke blog ourlovenlife nih...
done!
4. dlm entry korang tu korang teka lah brape harga barang kat bawah nih...
RM 386.70

Monday, June 6, 2011

GA Jemari Emmie




Random Doodles Giveaway By CiMinniy


1. Buat satu entry pasal giveaway ni. Buat entry pendek sja pon boleh.. tulis 'AKU NAK MENANG!!!' pon bolehh.
(done!)
2. Paste banner yg kat bawah nie dkt entry korang dan kalau boleh link kan terus ke entry giveaway nie
(done!)
3. Follow blog ni. Tak nak follow pon xpe.. nnti tak tau berita terkini, tak tau ehh..
(done!)
4. Bagitau kenapa nak msuk doodle giveaway nie.. ikot korang lah nak cakap ' sebab nak doodle' pon bolehh..
sebab x penah jumpe dak tecik yg tomei wat GA!
(done!)
5. Drop entry korang kat tempat komen entry ni
(done!)

aLeesya's mummy 1st Giveaway!!


Syarat2nya:-

1- Mesti jadi follower kat blog ni. 
(DONE!)

2- Buat satu entry mengenai GA ini dan letakkan banner di atas tu kat entry serta sidebar blog korang. jangan lupa link back ye...
(DONE!)

3-beri satu pandangan/pendapat korang mengenai blog mummy ni, supaya mummy boleh meng"improve"kan blog ini.
(x kira la + or - punya pendapat)
first of all, blog ini mempunyai kekuatan terutama dari header. pada saya, header yang menarik mampu menarik lebih ramai follower. dan yang paling saya suka, blog nie x berat...loading kejap jerr...
bak kata BoboiBoy...terbbaaaeeekkkk!
(DONE!)

4- ikut suka korang la nak tagg kengkawan atau pun x. tak kisah pun.
(KAK ANIM)

5- Tinggalkan link entry beserta id follower korang kat ruangan komen di entry GA ini ye...
(DONE!)

itu aje...simple dimple je kan.
Tarikh tutup GA ini adalah pada 10 June 2011 @ 11.59pm

Luna Merza 1st Giveaway


Step 1
Become a follower for this blog www.lunamerza.com
(done!)
Step 2
Subscribe/ Follow by email for this blog www.lunamerza.com
(done!)
Step 3
(done!)
Step 4
(done!)
Step 5
Post about this giveaway to your blog and tag about 3 peoples.
If you dont have blog, you can share this post on your facebook.
kak anim
ayu
phyqa
(done!)
Step 6
Please comment this post and put your link here. So its easy for me to track on you ;
(done!)

CONTEST AKU DAN PAYUNG


wahai payung yang cantik,
dengarlah pantun saya yerr

Blog walking mencari contest,
terjumpa pula blog Boonga Kecik;
niat di hati nak join contest,
terima dengan hati yang ikhlas walau dapat hadiah kecik.



saya tagged :

kak anim
ayu

Contest : Kami Kaki Blogging !


syarat-syarat:
  • tag kepada 3blogger dan pastikan dia tahu (kak anim, ayu , phyqa)
  • tinggalkan link penyertaan pada comment di blog saya (done!)
  • peserta mesti lah memfollow dan like pada fan page kerana memudahkan info-info terkini disampaikan(done!)
  • keputusan juri adalah muktamad(done!)

SUNSHINE SMILE CONTEST



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)



kak anim
ayu
hana

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)





saya pertaruhkan gambar ini yerr...


CONTEST AKU SAYANG DIA !!


KATEGORI BERSAMA BFF


AKU SAYANG DIA KERANA...

perkenalan kami bermula semasa orientasi tingkatan 1, memandangkan aku baru berpindah di sekolah berdekatan dengan rumah, so aku x de kawan masa awal-awal ke sekolah tersebut. kebetulan, kami ditempatkan dalam 1 kelas...alhamdulillah...kelebihan kami berdua ialah kami dianugerahkan muka yang hampir serupa...ustazah disekola tidak dapat membezakan kami berdua malah semasa kami berjalan berdua ada yang mengatakan yang kami berdua sepasang kembar memandangkan ketinggian kami hampir sama...aku sayaaaaaaaaang sangat2 pada NORIZZATI BT ZULKEPLI...dan kebetulan hari ini adalah hari ulangtahun kelahirannya yang ke 21 tahun....ZATI, aku ucapkan semoga panjang umur & sentiasa dimurahkan rezeki selalu. semoga persahabatan kita sentiasa di redhai oleh ALLAH SWT...insyaallah..


saya mahu tagged :
kak anim
hana
ayu

7th Anniversary GA!!!!!


Syarat2nya ialah:-

1) Wajib follow blog ini(done!)
2) Letakkan banner di entry uols dan si sidebar dan link back ke blog ini..

(done!)
3) Korang
 wish la apa yg korang suke, janji jgn yg bukan2 udahla ye..
(semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat & bertemu semula di syurga...insyaallah)4) Letakkan tajuk "7th Anniversary GA!!!!!"
(done!)5) Tag 2 org rakan2 dan make sure diorg tahu
phyqa
hana6) Sila komen ni box di entry ini ye, berserta link entry uols... 
(done!)

Cik E 1st Giveaway


 klw nak join Macam ni caranya..

1. Mesti jadi Follower Cik E..(done!)
2. Paste kan banner Cik E 1st GA kat atas tu di entry and di sidebar blog u all..Jangan lupa nak link kan okeh..
(done!)
3. Buat lah 1 entry yang bertajuk 'Cik E 1st Giveaway'(done!)
4. Tag 3 orang kawan u all..Kenapa 3..??Sebab, hadiah ada 3..Hehe..( kak anim, ayu & phyqa)

5. Bila dah siap, tinggalkan link di pada entry ni ye..



First GiveAway of PinkStory




Syarat :


1 . Follow blog ini *sunat blogger-emoticon.blogspot.com
done!
2. Click HeartBeat *sunat
done!
3. Tulis satu entri bertajuk
First GiveAway of PinkStory
done!
4. Tag 3 orang .

ayu
phyqa
ana
5. Comment Url Entri dibawah .
done!
6. Tamat tempoh : 20.6.2011

Queenpink lucky follower


Syarat-syarat penyertaan :

  • LIKE page ini http://www.facebook.com/pages/Lens-Mania/191076564268491
  • Kemudian pergi ke ke link ini dan klik LIKE juga
  • Follow blog QueenPink dan blog QUEENPINK
  • Informkan kat komen FB yang anda dah vote Queenpink
  • Buat entri yang bertajuk "Queenpink lucky follower" dan letakkan banner wajah Queenpink yang di atas ini di entri dan sidebar blog anda berserta dengan link sekali ye
  • Bila dah siap,tinggalkan link anda kat komen entri ini dan sertakan sekali ID FACEBOOK anda
  • Cabutan akan dibuat secara manual dan akan dicabut oleh Queenpink
  • TARIKH TUTUP : DILANJUTKAN SEHINGGA 11 JUN 2011 JAM 12 TENGAH MALAM

1st Contest from Mummy Dona Kesya " Sedondon "





gambar ini di ambil sempena "hari keluarga haji dani" yang diadakan di sepang....

  • Jadik follower blog Mummy Dona Kesya ..kalo tak follow kang takut terlepas pandang pulak..ceh ceh ceh..umpan..hak hak..takpe lah..tak pakse ponn..(donel!)
  • buat satu entry bertajuk..1st Contest from Mummy Dona Kesya " Sedondon "(donel!)
  • tempek banner burok kat atas tuh di entry korang..kat side bar jugak dan jangan lupa link kan kat sini :)(donel!)
  • Sertakan sekeping gambar korang yang paling cun / comel / cantik / glamer / hensem / kacak dan seangkatan dgn nya yang menunjukkan korang pakai baju sama..Tak kira lah antara laki + bini..anak-anak..adik beradik..pakwe + makwe pon bolih asal tak mencucuk mata yeh..hehehe(donel!)

okay...yang bawah nieh close up gambar kami...heee...


saya mahu tagged :
ayu
phyqa
ana


♥...Love2cook Malaysia turns 2 & A Giveaway!...♥


Please follow these simple rules;
  1. The Giveaway is open to bloggers and readers residing in MALAYSIA only.
  2. Be my blog's Public Follower via Google Friend Connect. (located under my blog header)
  3. 'Like' my FB Page LOVE2COOK MALAYSIA. ( if you have a Facebook account)
  4. Leave your name together with your blog link (if you have) in the comment space under this post. (pls do not repeat your entries)
  5. Send in your entry by 3rd July 2011, 12 midnight Malaysian time.
  6. 2 winners will be announced after a draw via random.org.
  7. Winners to contact me via e-mail providing name,  mailing address and contact number within a week from the announced date. Failing to do so, another winner will be chosen.


Saturday, June 4, 2011

Giveaway Ulang Tahun Pertama QUEENPINK


sape2 mahu join..click lah banner tu yerp!

1st GIVEAWAY by shawlforyou


1. Buat entry yang simple dan wajib letak tajuk 1st GIVEAWAY by shawlforyou dan cerita serba sedikit mengenai giveaway ni atau shawlforyou (done!)
2. Letak banner yg pink gile tu kt dalam entry korang dan jgn lupe link kn banner tu ke entry giveaway ni.(done!)
3. Tag seramai 2 orang blogger sahaja yer tapi kalau nk tag lebih dr tu pun boleh tp make sure TAG tau.Kalau rajin...sebar2kn la kt kwn2 yg lain.ajak ramai2 join.... (saya tagged kak anim & phyqa)
4. Jangan lupe jd followers and like fanpage shawlforyou yer(done!)
5. Lepas korang da buat entry tentang 1st GIVEAWAY by shawlforyou...korang boleh tinggalkan link di komen bawah entry ni yer. (done!)
6. Pastu zatie akan check..dan jgn lupe keep update with us yeah sampai 13 June ni.time tu zatie akan umumkan pemenang yg bertuah. Pemilihan akan dibuat melalui Random.org.(okay!)